Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dill

”Dillen är fantastisk”
Livets mening grön
Under jorden
Den lilla nyttan järn
och fibrer
Vajande gull
Ett knippe fyndat på Borgholms torg
köpt och nedpackat i cykelkorgen för hemvägens perspektiv
”Allt, indillar jag mig, är perspektiv”




Prosa av Mats Edin VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-23 13:24



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Roligt skriftat med innehåll!
2020-06-25

  Respons VIP
Med humor kommer man långt. Lycka till med dillen!
2020-06-24

  Öknens Ros VIP
Dill till kokta färskpotatisen, perfekt!
2020-06-24

  angela Täubert fd Jansson VIP
Härligt om dill, man blir glad och får nästan dill..e´!!
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP