Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rollspel/båtliv


En människa
ett liv
som löper
över tid

Det blir kanske
aldrig mer än så

Fastän känslan
gnager hål
och båten läcker
som ett såll

Ska du säga
till dig själv

Att allting faktiskt
spelar roll




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 849 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-23 16:00



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Spelar det någon roll
allt gråt och groll
du haft i dina dar
nej ta det inte på allvar
för nya tider väntar på dig
kärlekens underbara stig
ger löften om en annan värld
som du för evigt är värd


2020-06-24

  Larz Gustafsson VIP
"Living on borrowed time..." (John Lennon)
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP