Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Decennier

Sätt örat till himlen
och den brusar som en snäcka
skuggorna sover utsträckta bakom möblerna
lojt vänder de sig i sömnen
som solur – bittra löv
som torkar över spisen
sprider sin doft i tunna strimmor
mellan kökssoffans vita kotor




Fri vers av Grävling
Läst 145 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-23 20:20



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
Kanon!
2020-06-29

  Solweig Jansson VIP
Underbar !
2020-06-25

  Kungskobran VIP
Känner doften
2020-06-24

  Ulf Carlsson VIP
Tidlös stämning i det gamla köket!
2020-06-23
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling