Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kalejdoskop

Vill skriva blommor
liksom miljarder poeter förr
injicera dofter
fotografera genom prisma
explodera min kärlek
till tusen sköna

jag kan bli för mycket
jag vet
lägger mig och rullar
studerar genom kalejdoskop
färger blandade med dofter
lite gult och lite rosa
allt däremellan gör lyckan rusig

doftande vårregn på det

vill smaka, inhalera
det vackra och bevara
i en sällsam vas av kristall




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 92 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-23 23:10



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Så fint. Existentiellt, bipolärt och poetiskt, alla delar tilltalar mig.
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP