Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


mönster


Gång


Du känner igen en person
genom hennes sätt att gå

efter ett ryggskott
har jag fått lära mig gå
och erövra
mitt gångmönster igen

min egna lunk

Häromdan såg jag ett filmklipp
där jag rörde mig framåt

och insikten drabbade mig;

min mamma finns
i mina steg










Fri vers av stormengudrun VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-24 13:00



Bookmark and Share


  Anita Hanssen
Tänkvärt.
Speciellt fint ordat "min mamma finns i mina steg".
2020-06-25
  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP