Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


en vår, massor med ved


staplar ved

staplar ved som om
himlen gömdes
bland flisor och gyllene spån
lägger det vackert
en rikedom att beskåda

staplar ved
trädtoppar högt
säger förlåt till fallna furor
offrar en tanke
till trädgudars folk

medan björken
fäller gula tårar
lämnar sorg på ljusgrön mark
lite skamfullt stolt
staplar jag min ved

för att tina upp
en frostskadad
människosjäl

att tina kött gör ont




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-08-03 20:29



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Instämmer med BirgittaWäppling! Har du huggit veden själv?
2020-08-04

    © Birgitta Wäppling VIP
Du fångar både ögonblick och situationer, kort och koncist med väl valda ord.
2020-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP