Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Jag hittar lite roligt bland mina avpublicerade dikter, ligger några hundra och väntar på min dom. Detta är en iakttagelse av två kända händer i vikandets land. *


virka

du virkar liv
till kuddars nakna magar
bygger rutor
till en helhet
att värma hud

meditativ
repetitiv rörelse
blir vågor på en liten sjö
där en båt stilla guppar

färger
blandar du som regnbågen
känsla av mångfald
den kalla lila
bränner i dina fingrar
med det röda
lyser din värme

du virkar liv
i garnens döda nystan
av fårens givmildhet
tacksamt smeker
för dig finns bara nu




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-05 12:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänk att så många olikheter kan bli en så vacker helhet...härligt...
2020-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP