Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En del av den skrivande själen!


MindMoods! En del av den skrivande stunden!

Jag vet inte om det finns ett namn för det redan. Fenomenet, eller tilldragelsen, av att ; Lyssna på den musik man känner för , när man skriver!
Eller att kort och gott lyssna på musik när man skriver.
Skulle det inte kunna störa koncentrationen av skrivandet?
Jo, om man inte är van eller inte vill lyssna på musik, när man håller på med skrivandet. Eller lyssnar på fel typ av musik, just då.
Om koncentrationen är en stor del av själen...
Då vill man ju ha rätt musik , att lyssna på.

Musik som talar till själen!
Och denna typ av musik, just när man skriver, sj'lva att-görandet, att man gör detta fenomenet, kallar jag i skrivande stund för MindMoods!
Just för att det är en del av Mind(Själen) och Moods(Humöret)!




Bunden vers av Mim
Läst 96 gånger
Publicerad 2020-06-24 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim