Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis som... Kontrateori istället för Konspirationsteori!

Betty Boop, var mörkhårig, pageklippt, men var kanske inspirationen till Marilyn Monroe? Ty även om de inte i alla avseenden är lika, spelar de båda på sexigheten!
Det är en het potatis där!
Som aldrig går ur tiden!
Och just för att sexigheten ALDRIG går ur tiden...
Så kanske de är lika odödliga, likaså, för omvärlden...
Precis som den betydelse, som Billie Eilish har, på mitt konstnärsskap!




Bunden vers av Mim
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-06-24 03:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim