Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EQ s.k. emotionell intelligens


Också en sorts intelligens..


Scannar av
det finstilta
i ansiktsdragen
med inlevelse

Söker
utröna/förstå
dina
bevekelsegrunder

Det kallas visst
empati




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-24 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP