Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under solen och stjärnorna




Det var för oss solen lyste
och stjärnorna tindrade

när jag är ledsen över att du inte är
lyfter jag blicken mot himmelen

då ser jag dig i solens sken
och stjärnornas glans

och känner glädje och tacksamhet
över att du har varit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-06-24 09:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Längtan och tröst i ett...mycket fint...
2020-07-11

  Niliboy
Å du diktar gripande! Vad har vi att klaga på!
2020-07-08

  överlevaren VIP
Berörande bra.....
2020-07-05

  Eva Helene VIP
Gripande vackert!
2020-06-30

  Lottie Ålhed VIP
Rak och berörande dikt.
2020-06-29

  aol
Så fint att veta och känt en som varat så innerligt fint blev rörd
2020-06-28

  Magica VIP
Sorgligt, vackert och berörande på samma gång, kram!
2020-06-27

  KattenKin VIP
Åh, så gripande dikt! Vacker och ledsam. <3
2020-06-26

  Karina"Kia"
Varmt och omsorgsfulla tankar över någon man innerligt delat livet med om allt ,god vän/vännina/släkt och nära och kära som saknas stort och trösten att se det i sol och stjärnsystemets vackra liv!
Fint och stillsamt vackert skrivet!
2020-06-25

  Respons VIP
Eftertänksamma fina rader!
2020-06-25

  Olof Lagerhorn VIP
Kärleksfulla och innerliga ord
om sorg och saknad.
2020-06-25

  Blomma-Stjärna VIP
Jag tänker, det krävs mognad, lång bearbetning och mycket kärlek för att skriva om en stor sorg, så att "glädje och tacksamhet över att du har varit" lyser genom!
2020-06-24

  Ezmeralda VIP
Vackert!
2020-06-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Känsligt och hoppfullt diktar du om sorgen. Glädjen över de som funnits och gått bort är en gåva att bära med sig.
2020-06-24

  Klara Ord VIP
Vacker text om att leva vidare trots sorg.
2020-06-24

  Kajan VIP
Mycket vackert. Förtröstansfullt och fint skrivet och beskrivet.
2020-06-24

  Sparvögat VIP
Fint skrivet om saknaden efter någon älskad och det svåra att hitta glädjen igen.
2020-06-24

  ULJO
Så vackert inlindat i sorg och saknadens ord.
2020-06-24

  M.Eta
Fint! Kram
2020-06-24

  Maria Sundelin VIP
Vackert och vemodigt
Varma kramar
2020-06-24

  Feliaxel VIP
Vackra rader om fina minnen
2020-06-24

  Öknens Ros VIP
Fint om saknad.
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP