Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Predicament


My body is a thin gasp
for air
in the silence;
a hand-me-down
from past generations;
a passer-by
in a song;
a look-out
from any vantage point
available:

That's about it




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2020-06-24 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP