Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Felisofiska samtal


Jag förväntar mig
att han ska föra ett samtal
med mig;
diskutera René Girard
och Zygmunt Bauman;
jag t.o.m. kräver det!

- men Gunwald är ju en katt...
Jag får lägga orden i hans mun

Han är oerhört uttrycksfull,
skiftar uttryck och kroppshållning,
varierar spinnandet skickligt
och har jamanden avpassade
för mängder av situationer

- men han kan inte direkt meddela
vad han tycker om Rumis dikter
eller för den delen Dick Allens
Zen Master Poems...

Men jag tror jag vet




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 104 gånger
Publicerad 2020-06-24 10:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP