Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blomma

En blomma stilla föds och dör
I tysthet vajar den
Medan världen gungar

En blomma stilla i regnet
Tar emot varje droppe
I väntan på solsken

En blomma stilla föds och dör
Morgonen lovar
Och natten svalkar

I stillhet föds och dör
I tysthet tröstar
Alla blommor




Fri vers av Machete Man
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-24 10:29



Bookmark and Share


  angela Täubert fd Jansson VIP
I stillhet....så vackert att jag nästan hör den!
2020-06-24

  Öknens Ros VIP
Livets flöde, födelse, liv, död.
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man