Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Härmanö i Juni


Batik...

 

 

Soluppgången

lyfter sina kjolar

som en berusad duva

retar lakanens vithet

en anings blått i blek batik

så målar jag längtandets vidder

en inåtdags berörings färger

och mitt bröst är ändlöst utan ånger...

 

 




Fri vers (Fri form) av Domenico VIP
Läst 472 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2020-06-24 11:49



Bookmark and Share


  HelenaW
Härligt befriande, andas utan ånger med blåa förtoner.
2021-02-22

    ej medlem längre
att soluppgången lyfter sin kjol vet varje människa som vakat en hel berusad natt. tror jag.

fin text.
2020-07-23

  Lena Själsöga Keijser
vackert
så vackert

jag upplever att ordens innersta väsen trivs i ditt sällskap
2020-07-12

    ej medlem längre
Utan ånger är den finaste sinnesstämningen!
2020-06-25

    ej medlem längre
Berusande sommarrader av värmande sol och lätta skyar, allt mot ett djup och en känsla av att lyfta från det som skulle kunna tynga. Härlig poesi.
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Domenico
Domenico VIP