Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Färggrann fasan som är Nepals nationalfågel.


Himalayamonal




Nepals ögonsten.



Himalaya monalen.



Metalliskt grönblått



klangspråk ovanför trädgräns.



På sluttning som öppnar sig.




Bunden vers (Tanka) av BenGust VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-24 12:04



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Spännande bild ! Även vår fasan är vacker !
2020-06-25

  Elinor Sörensson VIP
En riktig skönhet målas
upp framför mig
Och ny kunskap
2020-06-24

    Lena Staaf VIP
Vacker beskrivning!
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP