Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsemester

Sommar sol och semester
Ska man då äta rester
Nej gofika




Bunden vers (Haiku) av Feliaxel VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-24 13:28



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Helt rätt! Man ska njuta!
2020-06-25

  ULJO
Självklart. Man ska unna sig livets goda ibland.
2020-06-24

  Marita Ohlquist VIP
På semestern skall man njuta och ha det bra!
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP