Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEDONÍ.

Avskalat flyger
ängsullsdun
liknar poetens ord.

Pissmyrstacken klibbig
fångar tacksamt
en överbliven fras.

För ekologiskt oförstånd
ät din sensmoral
på trumman slå.

Vallareman
ensam gå
i gröna hagen
med fotasår
när natten gråter.

© Bosse 24 juni 2020.




Fri vers (Prosapoesi) av Bossepoet från Österbotten
Läst 90 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-24 15:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten