Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardagsbetraktelse

Husmusen hastar
fram och åter mellan
stentrappa och syrenbuske

Nöter alltmer
på en gräslandsväg
medan jag vänder
blad efter blad
i en bok

Så går dagen




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-24 16:25



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Syrenerna blossar upp just nu.
Du är på vandring i tanken och
formligen på dina ben. Men
du är i rörelse så det är inte
bara tiden som går.
2020-06-24

  Kajan VIP
Den här är en härlig betraktelse tycker jag! Så naturnära i ögonblicket. .
2020-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Detta gillar jag verkligen.
Kontinuiteten.
Tidens gång.
2020-06-24

  Sparvögat VIP
Vackra ord..
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP