Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Heligt vatten


I ljuset tvagas lögnen ren

skammen sköljs bort

sanningen är heligt vatten

och med den kan du möta allt


mycket starkare

så mycket klokare


Dagen när du valde sanningen

är den dag lögnen sprack 

som troll i ljuset

och du gick från ful till vacker













Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-08 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP