Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek

den första,
är inte alltid den största,
men nån som nummer ett,
hade jag aldrig sett
nummer två,
kunde jag inte få,
nummer tre,
blev de inget me',
sen kommer nummer fyra
och goda råd var dyra
till slut kom nummer fem
och vi bildade ett hem
det är föhoppningsvis den sista,
för den vill jag inte mista
ja, jag har älskat många män,
men de flesta är rätt länge sen.
men det finns en,
som varar än.




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-24 16:57



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fin rimkomposition om vad många upplevt
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP