Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
like värde gäller


Det finns ett ställe på jorden där inte floskeln om allas

Och den platsen i universum är ingen mindre än hos overformyndaren och hans underhuggare overformyndarnämnden

Där härskar tisslandet tasslandet och som mor sa de lägger ihop två +två och de får det till 5.
Och mäster själv är ingen mindre än Mr M.K

Och självaste overformyndaren själv plägar vara en sån där människa som inte hade några lekkamrater på rastgården när plugget hade rast.
Antagligen stod han där helt allén eller i än värre fall hade hade kamraterna samlats i en ring omkring honom och taktfast skanderat "bosse bajs"
jag har själv upplevt det.
Kanske trodde de vuxna att det skulle göra en karl av ynglingen, som sagt det är inte alla som kan glädja sig åt en lycklig barndom men som Nietsche lär ha skrivit "det man inte dör av blir man härdad av".
Men som sagt allas lika värde kan man hänga in i garderoben i likhet med trafikens nollvision döda i trafiken jag vill inte gå in på olika religioners drömmar förutom drömmen om evigt liv. Berömmelse synes åtminstone mig lika fjärran som eget liv.
Övriga genrer (Satir) av Sören Turesson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-24 17:10Bookmark and Share


  arnold
Författandet var det någon som sa skall inte undanhålla kritiska texter om överhet. Striden kan vara bitter men känslan att stå upp för något är oerhört viktig
2020-07-08

    ej medlem längre
Det finns vissa tankar som kan hjälpa Dig - din befrielse väntar på dig! Sträck på dig och vet att Överförmyndarnämnden ALDRIG kommer att kunna kvalificera sig för det eviga livet. Men Du kan...
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Sören Turesson
Sören Turesson VIP