Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I PARADISET

Här springer vi omkring som Adam och Eva.
Fikonlöven fladdrar.

Ormen har vi sett, äpplet har Eva ätit av.
Trötta ser vi på när världen ropar på HJÄLP!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-24 19:58



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om skilda världar!
2020-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Ja. Egoismen är en biprodukt av synden.
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP