Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Corontän-Variation


Tur har vi
som har en grannfamilj
att träffa dagligen
De handlar åt oss
och vi fikar, äter, samtalar
på deras eller vår framsida

Tur vi har roligt tillsammans
fast vi håller avstånd
Vi luftkramar varandra
och lär barnen göra samma

Ikväll dukade vi med plockmat
Fanta, saft, öl, vin
på gräsmattan på vår baksida
för variationens skull

och snart ska vi ta vår promenad
som varje dag
samma promenad
över sten-o-asfaltgator

men igår lade vi faktiskt in
en slingrande stig
genom en bit skog
för variationens skull!







Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-06-24 21:15



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Ni har trevligt och ett gott humör !
2020-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att det finns mycket att glädjas åt även i dessa tider!
2020-06-26

  Karina"Kia"
Kvalité i livet trots corontän.. nytt namn för mig,men corontän är ”mitt i prick” i ordval.. hamnar nog på årets( nästa års)
ord. Man känner hur ni kan umgås och inbjudande det är,bra tips.. tack för fin känsla du gav mig i denna Corontän-dikt!
Mycket gillande från mig!
2020-06-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Vad trevligt det låter! Man kan göra mycket, bara avståndet hålls.
2020-06-25

  Respons VIP
Överlevnadsstrategier i coronatider.
2020-06-25

  KattenKin VIP
Det låter avslappnat trots strikta förhållningsregler i dessa virustider.
2020-06-24

  Rise Little One
Underbart att vi kan anpassa oss efter rådande omständigheter.
2020-06-24

    Lena Staaf VIP
Låter mysigt även utan variationen!
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP