Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fingrars magi

Skriver annorlunda nu
förr var jag bara ett frö
fullt av bus
tankarna närmre nuet nu
snällare mot mig

fingrar lever sitt eget liv
fortplantar magi
mer tyngd i svålens gömma
lite rödrosa tankar

vattnar glädjen
som växer bakom knuten
bland blåbär och flickor
det förflutna sa till mig
fult att bli bekräftad
bäst att låta bli

men nu rullar cykeln lätt
fingrarnas poesi
bjuder mig på saft och tårta

lovar dem evig trohet









Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-06-25 00:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om när orden leker och lever sitt eget liv...
2020-07-11

  Mannen från Tabor
som växer bakom knuten
bland blåbär och flickor

Fantastisk formulering, lek med ord!
Fortsätt så
2020-06-26

  SatansSon VIP
mitt eget skrivande här har sen min comeback 2016 blivit mer dagboksartat än förut. skriver inte lika mycket på inspiration av rösten.

2020-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP