Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomrummet

Långt innuti
Bor jag
Bortglömd
Undanträngd
Mörkret puttar ondsint
Undan mig
Långt innuti
I centret
Bor jag
Nu ska jag försöka
Kravla mig
Ut och njuta
Ha hemester




Fri vers (Fri form) av lilla t
Läst 128 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-25 05:53



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
verkligen bra
att orka vända tanken hos självet
faktiskt är det perfekt
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

lilla t
lilla t