Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild : Redigerad © Sten Wiking


SEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEXSEX

I en alltmer sexifierad värld,
inställer sig för vissa,frågan
som söker variation om vilka
olika sexvarianter det finns
bland japansk,judisk,afrikansk,
arabisk,pygme o dvärgsex,
tjocksex,medium och smalsex,
intelligent sex och bonnasex,
julsex,påsksex,midsommarsex
och nyårsex.
Frisex och bundensex
Frukostsex,lunchsex,middagssex
Trekantsex och fyrkantsex till
ormgropssex,kontorssex,kökssex,
motväggensex,överköksbordetsex,
hiss-sex,hallsex,trappuppgångsex,
golvsex,badrumsex,tågsex,buss-sex,
flygsex,tunnelbanesex.....
bibliotekariesex,läkarsex,psykologsex,
studentsex,forskarsex,tandläkarsex,
gynekologsex,obducentsex,ritualsex,
busschauförsex,distriktsköterskesex,
polissex,ordningsvaktsex,terapeutsex,
jägarsex,politisk sex,förundersöknings-
sex,sjuksköterskesex,lärar och rektorsex,
generalsex,militärsex,idrottsex,badsex,
gyttjesex,kladdsex,överförmyndarsex....
......osökt uppstår frågan till slut om hur
många sorters kärlekar det finns,
av den där känslan som sitter i ett helt
annat organ.


*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 648 gånger
Publicerad 2020-06-25 07:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP