Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågel - Limerick

 

 

en kakadua från Costa Rica

hela dagen kunde bara skrika

"ge mig mat! ge mig mat!"

den var riktigt obstinat

"Tyst! Annars jag dig på väggen spika"

 




Bunden vers (Limerick) av Öknens Ros VIP
Läst 181 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-06-25 10:38



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Att bua åt en kakadua
2020-06-30

  bohemen VIP
Ah, se där!
Vi inspirerar varann att skriva limerickar
2020-06-26

  Marita Ohlquist VIP
Tror att den tystnade och flög
även om hungern i magen sög.
2020-06-26

    Elisabeth Nilsson VIP
Limerick med klös!
2020-06-25

    Lena Staaf VIP
Ljudlig och färgsprakande limerick!
2020-06-25

  Kungskobran VIP
Det var en gång en Öknens Ros
som från öknen försökte smita sin kos
men hon kom bara en bit
för allt utanför öknen var skit
2020-06-25

  Feliaxel VIP
Den kakaduan lever farligt
Kul limerick
2020-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP