Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Helt öppet

Helt öppet
Som alla dina förslag
Vidöppet i korsdraget

Följ med eller stanna
Vinden sliter och knuffar
Förslaget djupnar

Helt öppet
Som alla dina sinnen
Dock inte svaren
Som alla tiger




Fri vers av Machete Man
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-25 11:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man