Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

APPASSIONATA

 

Tänd mig!

 

låt mig brinna

försvinna bort

i lågors ljus

 

släck mig!

 

låt mig smekas

åtrås hett

i kyssars regn

 

ta mig!

 

låt mig väckas

naken glödande

i eldens aska

 

tar dig!

 

ber dig fylla

mitt inre rum

med din rikedom




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-06-25 17:40



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Härligt sensuell kärlekspoesi !
2020-06-30

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-06-26

  Niliboy
Nu är den f-e sommaren här!?
2020-06-25

  Öknens Ros VIP
Hett, hett!!
2020-06-25

  alicja lappalainen VIP
nästan hör den sjungande Rickard Wolff
2020-06-25

  KattenKin VIP
Sensuella önskerop. Lite opera över dikten genom titeln och innehållets dramatik. Sköna utrop mellan verserna. Vacker poesi.
2020-06-25
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP