Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när kris låter som nedan i P1... från april i år


Pommes frites-grisen

Melodi: Klas Klättermus


Det var en gång en gris
det är sanning, jo minsann
Pommes frites var all hans spis
av det blev han stor och grann
Åt gamla gråa skulor
han endast liksom fnös
blott gjorde av dem bulor
i lek med gårdens tös
Faderullan lej!

Nej, gul ska maten vara
för annars blir det strejk
Hur ska jag det förklara
min matmor kan engelsk': Take
a little bit potatoes
och strimlor av den make
i olja ska den stekas
rätt fort med skak och shake
Fraserullan lej!




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Caprice! VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-25 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP