Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KASSANDRA.

gulfärgat skrattar
bärnstensljuset
en fängslande tanke

nära undergången
guden bor i stenen
invid järnvägs centret


kunde de för tidigt döde
befria kärlekslängtan
ur den blödande materian

© Bosse 25 juni 2020.




Fri vers (Spoken word/Slam) av Bossepoet från Österbotten
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-25 22:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten