Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De flesta dagar bara är

De flesta dagar bara är
surret från lösrykta sammanhang
en pånyttfödelse som bara blir
en skitig rand vid toalettstolen
dynga eller sammanfattning
det blir ditt testamente.

De flesta dagar bara är
fingerade monstrositeter i medvetandets utkant
det du anar när du vilat blicken för länge
när det suggererat dig tillräckligt
när du vill spränga galaxens gränser
men står fastkedjad i letargisk vanmakt.

De flesta dagar bara är




Fri vers (Modernistisk dikt) av Max Hammarstedt
Läst 115 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-25 22:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Max Hammarstedt