Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rap

”Tid är stillbild,” sa hon med en rap.
Jag skakade Fitbit.
Ja, minuterna, alltid, för att inte tala om timmar och dagar,
i deras ram får rum för mycket ram.
Men sekunderna, om dem ville jag fråga.
Frågan var bara om jag skulle hinna.
Och när när är.




Prosa (Kortnovell) av Mats Edin VIP
Läst 134 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-26 08:04



Bookmark and Share


  Trebor Zweig

Vad är "Fitbit"?
2020-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP