Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oemotståndlig inbjudan


Nyss kom en inbjudan
svår att motstå

Behövde bara
öppna dörren ut mot
grönskan ,vindens sus
och morgonsolen
på verandan

Hämta
morgontidningen
och vattenflaskan

Ta ett steg ut

Redan lovad
en underbar dag




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 117 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-26 08:48



Bookmark and Share


  Magica VIP
Så fint!
2020-06-27

  Kungskobran VIP
Oh what a beautiful morning oh what a beautiful day everything going my way .....
ur Oklahoma
2020-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP