Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Människor, de är överlämnade till viljan i hasardspelet(Farospel)


Gud existerar inte detta är människan.

 

 

 

 

WHO: Han sa att religiösa sammankomster är de värsta för kontaminering av covidvirus och jag tar verkligen hans ord för det.

 Om Gud var en odödlig sann gud för vår planet, som ber oss att förstora och förhärliga honom, betyder det att han själv är på universums vilja, han fångas i en bläckfisk vid chansspelet, i en slags himmelsk maffia, men privilegierad av satan att behålla hemligheten.

 

 Kyrkan säger att Gud och hans kärlek måste komma först i livet för varje man som skapats av honom,

för av hans stora nåd och vänlighet håller han oss syndare på jorden!

 Är det en tillskrivning att vi föddes smarta från en grodd som är okänd för honom?

En sanningspartikel som inte berättar för oss hur många världar det finns och hur många gudar som kämpar för högsta makten på himlen och pannkakor högen.

Även om han gör narr av oss, eller vi gör narr av honom, sötar vi vår övertygelse om att det testar oss, borde vår relation.

Verkligen bara vara på den nivån uppskattad med en övning i framgång genom vildfarliga böner.

 

Den fattiga mannen ber från soluppgång till midnatt till fullmånen fångad i näten för en väckarklockas härlighet, glad över att ha ett jobb och ett syfte på jorden att vakna upp för.

 

Krafterna av vitt och svart säger att färgerna kombineras för att bli gråa, och den svarta och vita varelsen samlas för att skapa en bättre homogen värld och förstörde de gipsstatyerna av de vita helgons på Maria och Jesus. Och allt kyrkor rikedom ska konfiskeras av staten. Dvs en radering av religion vid sida av Cyborg 009 manen.

 

Jag säger att rasfrågagans namn ej bör låna sina jordiska levande helgon till varandra.

Som för exempel horder av afrikanska emigranter som föddes för att befria den vita kvinna införslavade i föderskor, arbete utanför hemmet och vara trofé för den vita manen i den vita rasens namn. 

 

Pryo(Arbetslivsorientering). plantera ett ek frö på planeten födas en ny ras förenad av visdom och inte av blodiga krigshistoriker krönika mellan vita och svarta,vilka krönika genom att skriva uppblåsta kronik,  det gör människan till ett glimt av liv i elände i namnet på rätten att veta.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 103 gånger
Publicerad 2020-06-26 11:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP