Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt liv i färg


Med stänk av indigo och turkos

Svartvita
övergångar
genom vitt brus

Uppsplittrat ljus
skummande
vågtoppar

Persikor
och jordgubbar

Vispad grädde

Soluppgångens
skiftning i orange

Bron som inte längre
syns grå
bär stänk av indigo
och turkos

Lever/andas

Ett färgrikt liv




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 115 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-26 11:51



Bookmark and Share


  the apache kid VIP
Vackert
2020-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP