Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Cekanje / Väntan

Cekanje 

 

Cekam vjetar da je povoljan

Cekam tresnje da sazriju 

Cekam zoru da svane

Cekam mjesec pun da bude

Cekam nove neke promjene

Cekam vijesti 

Cekam nekog da dodje

Cekam nesto da prodje

Cekam

Cemu sve to cekanje

 

 

Väntan

 

Jag väntar på en gynnsam vind

Väntar på att körsbären ska mogna

Väntar på gryningen

Väntar på fullmåne 

Väntar på nya förändringar

Väntar på nyheter

Väntar på någon som ska komma

Väntar på att något ska passera

Väntar

Vad är all väntan till för

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-06-26 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP