Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högtflygande med Gittan Gås

 

Mademoiselle Mås och Gittan Gås
ett ostyrigt radarpar som flaxar och far fram
deras relation är som en passion
skam går på torra land när de umgås
en nitlott är livet, man borde ta klivet
kistan eller det kittlande att ta mer förgivet

Ättelägg vind för våg, grannen har rätt såg
kommer över när damer behöver blåställ
lillfisen har bajsat, sågas ut med rondell
varför sitta i skiten tänker stor som liten
idéer sköljer över, början på en brottsvåg
när dassig dörr går i baklås med en smäll

Mademoiselle flyger under radarn, gör kväll
när Gittan Gås fixar det ena med det andra
tillochmed en soffa lyckas de roffa
lika barn leka bäst, tur de fann varandra
och lika stor trut, det blir dragkedja tillslut
för Gittan Gås har sämre flyt och flås

Gittan Gås, ja på vem är det hon brås
10 miljoners fråga som knäckt en hel släkt
ett fall i rätt riktning, hon föll för en snut
planerar vickning, hennes frihet är himmelsvid
de förlovar sig om planerna går i lås
dejtingtakten lika hög som akten bredvid

 

 




Bunden vers (Rim) av KattenKin VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2020-06-26 16:07



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Kan bara upprepa mig ! Vilken spännande värld du lever i ! De här svungiga, svängiga, fyndiga porträtten känns som en egen liten avdelning i ditt skrivande - du har verkligen skapat något unikt här ! En njutning varje gång !
2020-06-28

  Marita Ohlquist VIP
Alerta damer så vitt jag förstår
utan känsla för etik och moral
flaxar så länge vingarna bär
agerar utan samvetskval!
2020-06-26

  Kungskobran VIP
Gittan gås med sitt flås
är streetsmart gudnås
Mademoiselle Mås
har bättre flås
men är ej så smart
men får på vingen mera fart
De fann varandra
som framtidens Kassandra


2020-06-26

    Lena Staaf VIP
En dikt med gott humör om dessa fixande och flaxande tanter i lagens utkanter. Fullt med både flyt och flås i denna dikt!
2020-06-26

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vad rolig rim på Gittan Gås.
2020-06-26
  > Nästa text
< Föregående

KattenKin
KattenKin VIP