Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

andfådd


Andan blev tung som en sten i bröstkorgen
och föll ner i magen

det kittlades
härligt

Tänk om...




Övriga genrer av Masoud Vatankhah
Läst 836 gånger
Publicerad 2006-07-11 12:48



Bookmark and Share


  egotuilla
Bra text.. Nästan så det pirrade i magen hos mig :p
2007-01-19

  Manal
ja tänk om.. slutar det där? =)
Det hoppas jag inte!

En hälirg känsla du förmedlar
2006-11-24

    anakin
Jag tänker att detta handlar om när man blir förälskad i någon.
Men jag vet inte.
2006-10-16

  Josi
Hmmm, gillar denna! En sten som faller ner o kittlas?! Du lämnar efter dig en hemlighet...
2006-07-30

    Fjärilspoet
Tycka om, mysgullig dikt .)
2006-07-25

  Nuss
Håller med de föregående kritikerna. Mycket snyggt! Gillar det enkla men effektiva sättet att förmedla en känsla som kittlar läsarens egen fantasi.
2006-07-19

  Emfre
en dikt som sätter fart på tankarna och känslorna. Snyggt!
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Masoud Vatankhah
Masoud Vatankhah