Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fantasy Klara kvarteren revs 1966-1968 Boken kommer att tillägnas min son som i boken heter Winston och jag heter där Walther. Sverige är fegt och fiktivt. Jag vill ju vara modern!


Morgondamm ))Bergström Cerd -befriande stål ljus i gryningen

Fly in to the sun Flyga-in-i-sonen

Jag flyger in i dig med hela mitt tunga bagage av sönderbombade kvarter. Du får ta hand om alla ribbor och odelbara gatstenar. Ett ton vardagsrum. Ventileringen av folkets alla felsägningar. Fiktivt men detta är verkligt. Krångliga romanser i en stad utan invånare och jag har kläder som hänger i min upplösta mjälte. Dom städar inte efter sig.




Övriga genrer av Bergström Cerd
Läst 392 gånger
Publicerad 2020-06-26 20:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bergström Cerd
Bergström Cerd