Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemma.



Drömmen, den försvann aldrig. 

Längtan, den dog aldrig. 

Avsaknaden av dig, den lämnade mig aldrig. 


Det enda jag vill, är att springa in i din famn. 

Jag har rott hela mitt liv, ensam. 

Men nu är jag i hamn. 

Stanna där, aldrig lämna. 

Våga leva, jag är hemma. 





Fri vers av Asfaltskrigare
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-26 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asfaltskrigare
Asfaltskrigare