Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mest text för min egen skull. Kanske ? Någon som vill läsa?


Definitiva roller!

Om man ska ha en tydlig karaktär, så skriver man i han-form.
Om man ska ha en fin, skönhetens litterära verk gestalt i texten...
Så skriver man i hon- form.
Men om man vill ha en flytande form på kön, så skriver man i hen-form.




Bunden vers av Mim
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-06-27 02:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim