Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kristallregn

...............................................

smattrande regn mot min fönsterruta

lenar mina sinnen

                förmedlar sanning

blå toner dansar genom rummet

grön längtan

               bortom all tid

innan allt var

       för sent

mörka känslor

            ter sig inte längre dystra

regnet avtar något

jag tar ett djupt andetag

                går vidare

...............................................




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2020-06-27 02:45



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om sorgarbete och gå vidare i livet!
2020-06-29

  petter rost
... och bara diktens titel!
2020-06-27

  petter rost
Rasande fint, spm en djup utandning efter en tung pressande upplevelse. Magica, din poesi om att vara människa utan att fuska är något alldeles särskilt. Sjunger du fortfarande? Den här dikten skulle vara en berörande sång, men den måste gå i moll – precis som stunderna av glädje!
2020-06-27

  Maria Sundelin VIP
Andas hopp
Kramar
2020-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP