Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Viktiga O.s.v!


O.s.v

Som jag tidigare berört, har jag sökt att försöka fördjupa uttrycket O.S.V, till att förviktiga det/skaffa det en större betydelse!
Men jag har kommit att inse, att; O.s.v, är viktigt i sin roll som obetydlig i ett sammanhang, men ändå nödvändig, för vad skulle det annars ersättas med?
Det är inte upp till mig att förändra språket.
O.s.v, alltså...
Oj! Nu fick O.s.v, en annan betydelse, i allafall!
S.O.S!
Kanske var det mina tankar som förivrade sig litegrand ?
Och dessa tankar, står stadigt... Dock utan grund!




Bunden vers av Mim
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-27 02:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim