Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN KÄTTERSKA HEDNINGENS HÄDANDE SANNING

Omisskänneligt tar den vedertagna
uppfattningen om den solitära
människan,de mest felaktiga och
motsägelsefulla värderingar,
när i sanning de mest solitära
är de som har förmånen
och förmågan umgås med sig
själva,till skillnad från alla dem
som endast kan umgås med andra,
eller sina avgudabilder,
men inte med sig själva är i sanning
de mest ensamma,
och i sanning på sanning
så ensamma att de inte ens finns.
*




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2020-06-27 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP