Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stillastående

inhägnad

 

i skydd

i kanten av

insjöns vass och lövsalar

 

hagar

 

 

dagar

genom solvarv

i kanten av

lövsalars lindrande bladskugga

 

tidsrymden

 

 

tidevarv

 

en fas

en fast nyans

bladskuggans ögonblickliga läge

 

tidsskifte




Fri vers av Inez L
Läst 155 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-06-27 09:09



Bookmark and Share


  BenGust VIP
En punkt, en plats som ligger utanför ett visst givet tidsspann och som tiden inte rår på.
2020-06-30

  Sparvögat VIP
Vackert fångat...
2020-06-27

  Moa Paulsson
Så väl förmedlad känsla! Applåd!
2020-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L