Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pireke Pina

PIna morgon å kväll

ibland är jag glad,

Hängde Krusifixet

på lillkyrkan,

Lidandet är nog,

gå i Jesu fotspår

ställer höga krav,

Dem rår jag inte

på....

Varför ska det

va så svårt!?

Är nog glad

ändå!




Fri vers av Niliboy
Läst 319 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-06-27 10:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Bra att du är glad ändå...man får försöka se på det som ändå är positivt...
2020-07-11

  anits VIP
Fint skaldade rader.
2020-07-03

    Elisabeth Nilsson VIP
Härligt att du trots lidande ser ljuset glimta!
2020-06-29

  Marita Ohlquist VIP
Livet kan kännas mörkt, vi får vara tacksamma för ljusglimtar som gör att vi inte ger upp!
2020-06-29

  Bibbi VIP
Jakob 1:1-4
2020-06-28

  Briza media
Med ett mestadels glatt sinne orkar man bättre med livets lidanden, så det låter som en god insikt!
2020-06-27

    Lena Staaf VIP
Ja, varför ska det finnas så mycket lidande? Det undrar jag också.
2020-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy