Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Stressa av

Om en persons insida och utsida drar åt samma håll är hon avspänd. Om det inre och yttre pekar i olika riktningar är hon stressad. Kan poesi stressa av?

logo för Poeten Salvador




Övriga genrer av Poeten Salvador VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-27 12:41



Bookmark and Share


    Mim
Såklart.
2020-06-30

    ej medlem längre
insidan speglar utsidan. stress existerar inte. det myntades när det moderna samhället kom i slutet av 1800-talet, för ställen var öppet dygnet runt. och sen med lampor som gjorde att man kunde arbeta / läsa / dansa / etc hur länge som helst. stress betyder bara "överbelastning". är lika rikigt som "ångest", som bara är förtvivlan med ett annat ord. också att tänka på, är att anxious på engelska, betyder just det du talade om; "i'm anxious to see her on our first date" - betyder att man vet inte vad som kommer hända, det är alla känslorna i en stor röra, som ett garnnystan.
2020-06-27
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP