Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnhimmel

Stjärnhimlen knottrar sig.
Liksom jag
får den gåshud.




Fri vers av Nitram P
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-06-27 13:52



Bookmark and Share


  Minkki VIP
wow! så konkret att man får gåshud redan av att läsa orden!
2021-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P